FPV Indoor drone videos

Bowling Alley indoor FPV

Wat zijn FPV indoor drone video’s

Allereerst staat “FPV” voor First-Person-View, een techniek waarbij de drone piloot een speciale bril draagt waarin het videobeeld van de drone rechtstreeks wordt geprojecteerd. De drone piloot kijkt dus niet naar de drone zelf, maar wel naar het beeld dat door de drone wordt opgenomen en doorgestuurd.

FPV drones hebben hun roots in de drone race wereld, waar ze al jaren worden gebruikt. Maar vandaag de dag worden ze ook gebruikt om spectaculaire beelden vast te leggen, zowel outdoor als indoor. Door hun relatief kleine afmetingen en gewicht zijn ze niet alleen zeer veilig in gebruik, maar zijn ze uitermate geschikt om in kleine ruimtes te kunnen vliegen.

Bovenstaande video ging eerder dit jaar viraal en toont spectaculaire drone beelden van het interieur van een Amerikaanse bowling. De video illustreert dan ook perfect hoe FPV drone’s kunnen worden ingezet om een indoor locatie mooi in beeld te brengen en markeerde meteen de start van een nieuwe trend in het maken van coole marketing video’s.

FPV indoor drone video

Enkele typische kenmerken

Gebruik van lichtgewicht drones

Zowel indoor,outdoor als combineerbaar

Single-take videoshot

Coole moves

Spectaculair en opvallend

Ideaal voor kleine ruimtes

FPV indoor drone video’s

Spectaculaire indoor beelden

Vliegen als een vrije vogel doorheen uw kantoor, bedrijfsgebouw of welke ruimte dan ook…Dat is het effect dat je kan creëren met een FPV indoor drone video. Bovendien is geen enkele lokatie identiek, kortom dit zorgt steeds voor spectaculaire beelden en unieke moves die hun effect niet zullen missen.

Techniek

Kleine maar krachtige lichtgewicht FPV drone’s zijn de basis van elke FPV video. Deze kenmerken zorgen voor voldoende mogelijkheden om enerzijds straffe beelden te capteren maar anderzijds dit te doen op een zeer veilige manier voor mens en omgeving. Indoor vliegen in nauwe ruimtes wordt op deze manier zeer toegankelijk en toepasbaar.

FPV indoor drone video
bedrijfsvideo laten maken

Editing & Effects

Niettegenstaande een FPV video in één vloeiende beweging wordt opgenomen, dient deze meestal achteraf toch nog bewerkt te worden. Zo kunnen er diverse elementen worden aan toegevoegd zoals audio, muziek, call-out titels of animaties enzomeer. Dit resulteert dan uiteindelijk in een rijke video die zal worden gewaardeerd door uw doelpubliek !

Doelgroepen

Resto & Reizen

Restaurants – Hotels – Resorts – Feestzalen – Bed & Breakfasts

Immo

Vastgoed – Coworking spaces

Retail & Showrooms

Vloeren – Keuken – Auto – Meubels – Interieur – Speciaalzaken

Cultuur

Musea – Tentoonstellingen – Historische gebouwen – Cultuurcentra

Divers

Scholen – Kinderdagverblijven – Woonzorgcentra – Kerken

Corporate

Branding – Recrutering – Onboarding – Opleiding

Offerte of informatie aanvragen

Interesse om met ons samen te werken ?
Vertel ons alvast wat meer over uw project en wij bezorgen u dan zo spoedig mogelijk de gepaste informatie en/of vrijblijvende offerte.

Comments are closed.