WAT KOST EEN WEBSITE

Wat kost een website ? Dit is wellicht één van de meest gestelde vragen en eveneens één van de moeilijkste vragen om kort te beantwoorden. Om hierop een antwoord te kunnen geven, geven we graag wat meer informatie over de diverse factoren die hier een invloed op hebben.

Grootte

Zeer eenvoudig: hoe meer pagina’s uw website moet bevatten, hoe meer tijd en dus budget er nodig zal zijn om dit te ontwikkelen.

Complexiteit

Complexe functies vragen opnieuw meer tijd en budget. Zo is een webshop gevoeliger duurder dan een eenvoudige website omdat er veel meer complexe functies in verwerkt zitten die stap voor stap moeten ontwikkeld, geconfigureerd en uitgebreid getest worden.

Functies

Een contactscherm, inschrijven op nieuwsbrief, chat functie, een portfolio, meertaligheid …het zijn maar enkele voorbeelden van relatief eenvoudige functies die uw website kan bevatten. Maar hoe meer er gewenst zijn, hoe meer tijd en budget moet uitgetrokken worden.

Online

Eens uw website effectief online staat, krijgt u te maken met de vaste (jaarlijkse of maandelijks) terugkerende kosten die dienen voor uw domeinnaam (uw website naam), hosting en onderhoud. Dit zijn de kosten die nodig zullen zijn om uw website online te krijgen en te behouden. Deze staan dus (zo goed als) los van alle inhoudelijke of functionele aspecten.

Extra's bij setup

Indien er bijkomende diensten vereist zijn voor het uitbouwen van uw website, vertaalt dit zich uiteraard in een verhoogd prijskaartje. Voorbeelden hiervan zijn:  website fotografie, bedrijfsvideo, vertalingen, 3rd party functionele integraties, …

Extra's online

Zodra uw website online is, bent u dan ook nog van plan om bijvoorbeeld te gaan adverteren met Google Ads (SEA) of wil u inzetten op regelmatige optimalisatie van uw online vindbaarheid (SEO), dan zal het ook noodzakelijk zijn om hiervoor budget te reserveren.

WEBSITES & WEBSHOPS

Hieronder geven we alvast enkele indicatieve prijzen als startpunt. Dit zijn geen vaste prijzen maar eerder richtprijzen. Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW. Prijzen voor het bouwen van een website zijn ook steeds éénmalig. Uitsluitend het onderhoud is een terugkerende kost.

LANDINGSPAGINA

website laten maken

Een eenvoudige landingspagina met contactscherm, voldoende om alvast een startend bedrijf een online gezicht te geven.

Vanaf:

EURO
Hoofdpagina

Contactformulier

Responsive design

Eéntalig

EENVOUDIGE WEBSITE

website laten maken

Een kleine website, ideaal en voldoende voor startende of kleine bedrijven. Steeds uitbreidbaar achteraf.

Vanaf:

EURO
Hoofdpagina

4 extra pagina’s

Blog pagina

Contactformulier

Responsive design

Eéntalig

KLEINE WEBSHOP

website laten maken

Een niet al te grote webshop, ideaal voor de startende ondernemer die wil starten met online verkoop.

Vanaf:

EURO
Hoofdpagina

Product pagina’s

Contact formulier

Responsive design

Eéntalig

ONDERHOUD

website onderhoud

Hieronder kan u kiezen tussen onze diverse onderhoudsformules. Ook al zijn deze niet verplicht, wij raden deze wel aan gezien u anders niet kan genieten van geregelde beveiliging en onderhoudsupdates.  Kiest u niet voor een onderhoudsformule, dan betaalt u een vaste jaarlijkse kost van 210 euro voor domeinnaam en hosting.

  • Starter
  • € 40 / maand

Indien jouw website geen of amper wijzigingen zal ondergaan, dan is dit pakket geschikt voor jou om te starten.

Domeinnaam

Hosting

SSL certificaat

3 mailboxen

Maandelijks onderhoud & updates

Backups

Werkuren in regie (70 euro / uur)

Ben je van plan regelmatig minimale wijzigingen te laten aanbrengen aan jouw website ? Kies dan voor deze formule.

Domeinnaam

Hosting

SSL certificaat

Ongelimiteerde mailboxen

Maandelijks onderhoud & updates

Backups

Google Analytics rapportering

Inclusief 1 werkuur

10% korting op extra werkuren

  • Premium
  • € 145 / maand

Regelmatig uitgebreide wijzigingen nodig ? Dan kan je best overstappen naar dit plan, zodat je er het meeste voordeel uit haalt.

Domeinnaam

Hosting

SSL certificaat

Ongelimiteerde mailboxen

Maandelijks onderhoud & updates

Backups

Google Analytics rapportering

Inclusief 2 werkuren

15% korting op extra werkuren

EXTRA DIENSTEN

Hieronder kan u alvast enkele van onze extra diensten terugvinden. Wat u zoekt staat er niet bij ? Informeer dan zeker even bij ons, we zoeken samen steeds naar oplossingen.

WEBSITE FOTOGRAFIE

website fotografie

Hebt u nood aan bijkomende fotografie diensten, bv voor foto’s voor uw nieuwe website of productfoto’s voor uw webshop, dan kan dat integraal bij ons.

EURO / halve dag

BEDRIJFSVIDEO

bedrijfsvideo laten maken

Je wil een leuke video laten maken over jou of jouw bedrijf ? Dan ben je ook hier meteen aan het goede adres.

Een bescheiden bedrijfsvideo kan al vanaf:

EURO

ONLINE ADVERTEREN

online adverteren

Van start gaan met online adverteren op Google, Facebook, Instagram of andere kanalen ? Kostprijs hiervoor varieert in functie van uw gewenste advertentiebudget  en het aantal op te zetten kanalen.

 

EURO / setup kanaal

WORDPRESS INTRODUCTIETRAINING

Wordpress introductie

Graag zelf aan de slag gaan met toevoegen van nieuwe inhoud ? Volg dan onze 2u durende introductietraining WordPress CMS + Elementor Pro en je kunt meteen aan de slag !

 

EURO / p.persoon

ONZE EXPERTISE, JOUW ONLINE SUCCESVERHAAL

WAT KOST EEN WEBSITE

Zoals je merkt is de vraag “Wat kost een website” dus sterk afhankelijk van een heleboel factoren. Laat je echter niet afschrikken door deze op het eerste zicht hoge kostprijs. Het is immers een onontbeerlijke investering die je al snel kunt terugverdienen. Hoe professioneler jouw website overkomt, hoe sterker jouw imago naar de buitenwereld zodat klanten al snel overtuigd zullen geraken van jouw aanbod of expertise.

website laten ontwikkelen

Interesse in een samenwerking ? Neem dan snel even contact op via telefoon, email of vul  onderstaand formulier in, dan contacteren we jou zo spoedig mogelijk terug.

info@the360experience.be

Stuur ons een email

+32 456 15 10 72

Bel ons even op

Offerte of informatie aanvragen

Interesse om met ons samen te werken ?
Vertel ons alvast wat meer over uw project en wij bezorgen u dan zo spoedig mogelijk de gepaste informatie en/of vrijblijvende offerte.

Comments are closed.