Website laten maken

Uw bedrijf online zichtbaar

We kennen het allemaal: je start een bedrijf en wil je diensten of producten online gaan kenbaar maken. Dan heb je natuurlijk een website nodig. En graag ook nog enkele email adressen. En niet te vergeten een contact formulier enzovoort. Al snel vraag je je af: wie kan mij daar bij helpen ?


Wel, wij natuurlijk ! Want naast creatief fotowerk brengen we evengoed kwaliteitsvol webdesign & ontwikkeling. Kortom, heb jij behoefte aan een sterk partnership voor al uw online noden, lees dan alvast even verder
of nog beter, neem even contact op en we bekijken samen de mogelijkheden !

Contact opnemen
website ontwikkeling

Wie zijn onze klanten

Ondernemers

Website voor ondernemer

Als startende ondernemer heb je natuurlijk nood aan een helder online uithangbord. Wij nemen deze zorg graag uit jouw handen.

 

Bedrijven

Website voor bedrijf

Ook gevestigde bedrijven hebben soms nood aan vernieuwing. Zij kunnen bij ons terecht voor nieuwe websites, ondersteuning en advies.

Organisaties

Website voor organisatie

Als organisatie wil je natuurlijk goed zichtbaar zijn. Vertrouw daarom op een professionele partner om dit waar te maken.

Weer een tevreden klant in wording

Cleo De Poorter paardenwellness

Momenteel werken we hard aan een nieuwe website voor Cleo De Poorter paardenwellness. De oude website is dringend aan vervanging toe en zal weldra worden vervangen door een gloednieuwe moderne uitvoering.

WELDRA ONLINE

www.cleodepoorter.be

Nieuwe website Cleo De Poorter

Van een eenvoudige starterswebsite tot uitgebreide webwinkels, wij maken graag tijd voor jouw project !

Bel of mail ons vrijblijvend voor al jouw vragen.

Websites & webshops

Een website of webshop is meer dan alleen maar wat teksten en leuke foto’s. Het is immers jouw online identiteit en connectie met de online wereld. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat dit perfect in orde is ! Wat je van ons kunt verwachten:

Krachtig design

Performante hosting

Beschikbaar op PC, tablet en smartphone

Veilig

Geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO)

Integratie met Google Analytics & Google Search Console

website laten maken
website hosting

Hosting

Vandaag de dag wil niemand meer wachten op een website die traag verschijnt. Daarom is het ook belangrijk om uw website te hosten op krachtige servers.

Door samen te werken met professionele hosting partners bent u niet alleen verzekerd van een snelle website, maar kan u eveneens rekenen op een veilige omgeving voor uw website en gegevens.

Onderhoud

Net zoals bij de aankoop van een wagen heeft ook een website ten gepasten tijde nazorg of onderhoud nodig. De veiligheid van uw website of webshop is immers een eindeloos gegeven dat nu eenmaal regelmatige aandacht vraagt.

Daarnaast is het eveneens van belang om op regelmatige tijdstippen functionele updates door te voeren alsook te monitoren. Zodoende blijft een goede werking van uw website verzekerd.

Last but not least wil u misschien af en toe wat wijzigen aan de inhoud of moet er nieuwe inhoud worden toegevoegd ? In dat geval kan u best vertrouwen op een professionele partner waar u steeds terecht kunt !

website onderhoud

Meer dan gewoon een website

Bij The 360 Experience weten we dat uw website het uithangbord is in de online wereld. Daarom halen we alles uit de kast om het jou zo comfortabel mogelijk te maken. Ontdek hieronder alvast enkele van onze aanvullende diensten.

Logo design, branding en grafisch werk

Foto’s voor uw website van jouw producten, zaak of personeel

Een leuke bedrijfsvideo ter introductie van uw bedrijf of diensten

Doorgedreven zoekmachineoptimalisatie of kortweg SEO

Adverteren op Google (SEA)

Kortom, met The 360 Experience haal je een betrouwbare partner aan boord die graag mee wil bouwen aan jouw succesverhaal.

Neem vandaag nog contact op en start jouw online succesverhaal !

Contact opnemen
website maken

HOE GAAN WE TE WERK

Kennismakingsgesprek

In dit initieel gesprek maken we graag kennis met elkaar, leren jouw bedrijf kennen en ontdekken waar jullie noden liggen. Daarmee gaan we alvast aan de slag om een eerste voorstel te kunnen doen.

Verfijning voorstel

Afhankelijk van de complexiteit van de behoeften stemmen we nog verder af met jullie en verfijnen op die manier ons voorstel. Na een akkoord kunnen we dan meteen aan de slag.

Ontwikkeling & Feedback

Onze ontwikkeling gebeurt op een Agile manier. Dit wil zeggen dat ontwikkeling & snelle feedback hand in hand gaan en er bijgevolg geen verrassingen ontstaan naar het einde toe. Belangrijk daarbij is de rol van de klant waarmee wij regelmatig zullen aligneren over de voortgang en feedback.

Extra diensten

Indien er extra diensten werden gevraagd zoals bijvoorbeeld website fotografie of het maken van een leuke bedrijfsvideo, dan worden deze doorgaans parallel uitgevoerd aan de website ontwikkeling. Gaandeweg vloeit vervolgens alles samen tot één mooi geheel.

Go-live

Wanneer we uw website uiteindelijk lanceren, zorgen we ook voor een aanmelding bij Google Search Console, Google Analytics en Bing Webmaster Tools.  Zodoende kan uw website gevonden worden door de zoekrobots en kan er nuttige data over het aantal bezoekers worden verzameld.

Nazorg

Een goede website heeft altijd nazorg en onderhoud nodig. Denk daarbij aan occasionele kleine of grote aanpassingen, beveiligingsupdates, backups enz. Investeer daarom in een degelijk onderhoudsplan dat hiermee rekening houdt zodat u verzekerd blijft van een goede draaiende website.

FAQ

Wat kost een website bij jullie ?

Prijzen van een website zijn natuurlijk heel uiteenlopend omdat dit afhankelijk is van een aantal factoren zoals grootte, complexiteit enz. Om toch een zekere houvast te krijgen, geven we graag enkele indicatieve prijzen:

  • Een eenvoudige landingspagina met contactscherm:  vanaf 750 euro.
  • Een eenvoudige informatieve website: vanaf 1650 euro.
  • Een kleine webshop: vanaf 2450 euro

Weet dat een website heel schaalbaar is. Voor startende ondernemers of bedrijven is het niet altijd noodzakelijk om meteen uit te pakken met een grote en dure website. Het is immers mogelijk om eenvoudig te starten en later uit te breiden indien u behoefte krijgt aan meer inhoud of functionaliteiten.

Graag denken we met u mee wat de beste strategie is om uw bedrijf initieel op de online kaart te zetten en van daaruit te groeien.

Meer informatie over prijzen kan je terugvinden op de pagina Wat kost een website

 

Zijn er maandelijkse onderhoudskosten ?

Dit hangt er vanaf: doorgaans nemen klanten bij ons een onderhoudsplan, zodat zij zich geen zorgen hoeven te maken over regelmatig onderhoud, beveiligingsupdates, backups enz. In het onderhoudsplan is ook de jaarlijkse kost voor domeinnaam en hosting opgenomen.

Het onderhoudsplan is echter niet verplicht en kan in principe achterwege worden gelaten. In dat geval betaalt u enkel de jaarlijkse kost voor de domeinnaam en hosting. Weet wel dat hieraan zekere risico’s zijn verbonden aangezien u zelf verantwoordelijk zal zijn voor een goed onderhouden en beveiligde website.

Meer informatie over prijzen kan je terugvinden op de pagina Wat kost een website

Ik wil mijn website zelf beheren. Kan dit ?

Ja dit kan, tot op zekere hoogte. Mits het volgen van een korte training kunnen we u de nodige kennis meegeven waarmee u zelf aan de slag kan gaan om bijvoorbeeld nieuwe inhoud toe te voegen, te wijzigen enz.

Hoe lang duurt het voor het bouwen van mijn website ?

Het bouwen van een website is onderhevig aan de feedback van de klant. Hoe sneller de klant kan feedback geven, hoe sneller wij kunnen schakelen. Voor een gemiddelde website moet je doorgaans rekenen tussen 4 a 8 weken, al zal dit korter zijn voor een eenvoudige landingspagina en mogelijks langer indien het een uitgebreide webshop betreft.

Kan ik subsidies krijgen voor het laten bouwen van mijn website ?

Ja, er bestaan inderdaad mogelijkheden. De belangrijkste voorwaarde is dat het gaat om digitale commerciële bedrijfscommunicatie met een internationaal karakter. Enkele typische voorbeelden zijn:

  • Meertalige websites of webshops
  • Meertalige virtual tours
  • Bedrijfsfilms

Meer informatie kan u hierover terugvinden op de website van Flanders Investment & Trade.

Bouwen jullie ook web toepassingen ?

Neen.

Ook al hebben we de technische bagage aan boord, web toepassingen zijn van een heel ander kaliber dan websites en vragen een veel langere ontwikkelingstijd.

We hebben daarom de bewuste keuze gemaakt om binnen de web ontwikkeling enkel websites en webshops aan te bieden. Dit soort diensten leunt immers veel dichter aan bij onze fotografie diensten, denk daarbij bv aan website fotografie, product fotografie enz.

Onze troeven

Website design

Een nieuwe professionele website voor uw bedrijf, van A tot Z uitgewerkt.

Hosting & onderhoud

Een website zonder zorgen, dat begint bij betrouwbare hosting en onderhoud.

SEO

Doorgedreven zoekmachineoptimalisatie (SEO) brengt uw website naar hogere rankings.

SEA

Push uw website nog naar verdere hoogtes dankzij Google advertenties (SEA)

Fotografie

Professionele én originele beelden voor gebruik op uw website of webshop.

Video

Een bedrijfsvideo of ander type video ? Wij helpen u graag verder !

Interesse in een samenwerking ? Neem dan snel even contact op via telefoon, email of vul  onderstaand formulier in, dan contacteren we jou zo spoedig mogelijk terug.

info@the360experience.be

Stuur ons een email

+32 456 15 10 72

Bel ons even op

Offerte of informatie aanvragen

Interesse om met ons samen te werken ?
Vertel ons alvast wat meer over uw project en wij bezorgen u dan zo spoedig mogelijk de gepaste informatie en/of vrijblijvende offerte.

Comments are closed.