360 graden video | MAS | Het Eilandje

360 graden video Het MAS en het Eilandje

Tussen de vele commerciële projecten door is het meestal niet eenvoudig om tussendoor wat eigen creaties uit te voeren. Toch proberen we hier af en toe eens tijd voor te maken, niet alleen omdat we vanzelfsprekend graag bezig zijn met 360 graden content, maar ook omdat het ons scherp houdt wat betreft de diverse technieken die we soms nodig hebben.

Voor deze kleine showcase profiteerden we van het mooie weer om één van onze 360° camera’s nog eens los te laten in de omgeving van het MAS en het eilandje.

Deze video werd samengesteld uit een aantal vaste shots, genomen vanuit verschillende standpunten rondom de jachthaven in het Willemdok, waar ook het MAS Museum te vinden is.  Vanzelfsprekend stonden we ook even stil bij het MAS zelf, meer bepaald ter hoogte van het mooie kunstwerk “Bakens van Hoop en Licht”.

Dit tijdelijke kunstwerk van acteur Axel Daeseleire en de Oostenrijkse kunstenaar Adalbert Gans, wil een positieve boodschap brengen na de donkere coronaperiode die we met zen allen hebben moeten doorstaan. Verschillende artiesten verleenden daarbij hun medewerking om de diverse lichtbakens te voorzien van passende teksten.
In dit artikel ontdek je alvast meer over het kunstwerk en wie er allemaal heeft aan bijgedragen.

Tot slot kunnen we alleen maar zeggen: ga even op virtuele wandel en ontdek “Het Eilandje” in Antwerpen !

 

Onze Oplossing

8K 360 graden video opname

8K video editing

Color grading

Horizon correcties

Animated call-out titles

Bekijk 360° video