De Witte Lotus | online marketing

De Witte Lotus

De Witte Lotus, uit Destelbergen, is gespecialiseerd in allerlei mindfulness toepassingen. Denk daarbij onder meer aan coaching voor ouders alsook yoga voor kinderen. Daarnaast kan de locatie ook afgehuurd worden voor kleinschalige evenementen.

Om hun zaak beter in de schijnwerpers te zetten met een aantal online marketing acties, kozen we voor het inzetten van een reeks visuele toepassingen:

– Een mini virtuele rondleiding
– Een promo video
– Fotoshoot & drukwerk met QR code referentie naar de VR tour.

De virtuele tour leent zich uiteraard sterk om eens binnen te komen kijken in deze bescheiden maar fijne zaak. Daarnaast leek het ons ook een goed idee om klassieke video in te zetten op die plaatsen waar een virtuele tour niet altijd goed kan bekeken worden.

Last but not least maakten we een ontwerp van een A5 promo kaart met een aantal leuke foto’s alsook een link naar de virtuele tour aan de hand van een QR code. De promo kaart zal verdeeld worden in samenwerking met lokale handelaars. Eventuele geïnteresseerden krijgen aldus leuk promo materiaal in handen waarmee ze de zaak virtueel kunnen ontdekken aan de hand van de QR code.

Onze Oplossing

360 graden fotoshoot
Virtuele rondleiding webtoepassing
Opname & productie promo video

Fotoshoot

Design drukwerk promo materiaal

Start virtuele rondleiding